Joost Wildeboer

wildeboer@wildeboeravs.nl | LinkedIn

Joost Wildeboer werd al op jonge leeftijd advocaat. Hij kreeg zijn opleiding in Rotterdam bij het indertijd bestaande Loeff & Van der Ploeg, later Loeff Claeys Verbeke (nu Loyens en Loeff), alwaar hij na zijn stage en medewerkerschap circa 10 jaar deel uit maakte van de maatschap. Zijn praktijk bestond aanvankelijk uit verzekeringsrecht en later ook uit (veel) letselschaderecht. Vooral ondernemers met letsel met vaak grote schade als gevolg, weten hem goed te vinden. Een sub-specialisme van Joost is medische aansprakelijkheid. De lidmaatschappen van Joost omvatten die van de LSA, de Europese vereniging van letselschade advocaten Peopil en de Amerikaanse vereniging van (vooral) letselschade advocaten AAJ (American Association for Justice).

 

Sabien Binkhorst

binkhorst@wildeboeravs.nl | LinkedIn

Sabien Binkhorst genoot haar opleiding in de advocatuur bij een voorloper van het huidige kantoor Hekkelman advocaten in Arnhem. Zij is vanaf haar eerste schreden in de advocatuur in het letselschaderecht actief geweest. Tot de vaste cliënten van Sabien behoort een vakbond voor zeevarenden, waardoor zij grote expertise heeft verkregen in de behandeling van letselschade na ongevallen aan boord van schepen. Zij heeft bovendien altijd een belangrijke praktijk gehad op het gebied van overlijdensschade en ongevallen met zwaar lichamelijk en / of psychisch letsel. Omdat Sabien Zeeuwse wortels heeft en woonachtig is in Zeeuws Vlaanderen, heeft zij veel cliënten uit de provincie Zeeland. Sabien is sinds 2002 lid van de specialisatievereniging LSA. Daarnaast is zij lid van de Europese vereniging van letselschade advocaten Peopil.

 

Mariska Meerman

meerman@wildeboeravs.nl | LinkedIn

Mariska Meerman studeerde in 2010 af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eind 2010 trad zij als advocaat in dienst bij Wildeboer AVS. Haar praktijk is geheel gevuld met letselschaderecht, met de nadruk op verkeersongevallen. Mariska heeft de post-academische Grotius opleiding Personenschade cum laude afgerond en is zowel lid van de vereniging LSA als van Peopil. Daarnaast is zij lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJJP). Mariska is zeer geschikt voor complexe letselschadezaken. Zij heeft als bijzonder specialisme nog letsel van ambtenaren en daarbij behorende aanspraken uit dienstverband en qua schadevergoeding. Met name politie ambtenaren weten de weg naar haar te vinden.

Regel direct en kosteloos een vrijblijvend gesprek