Wij werken in heel Nederland

Ons werkterrein beslaat heel Nederland. Hebt u letselschade opgelopen bij een verkeersongeval, een arbeidsongeval of bijvoorbeeld bij een medische ingreep, aarzelt u niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dit gesprek kan telefonisch, bij u thuis of bij ons op kantoor.

Regio Rotterdam

Het kantoor Wildeboer AVS is gevestigd in Rotterdam. Het werkgebied van onze advocaten is echter niet beperkt tot de regio Rotterdam. Wij bestrijken het gehele westen en midden van ons land en zijn graag bereid om u ook terzijde te staan indien u verder weg woont.

Regio Zeeland

Sabien Binkhorst is als letselschade advocaat vooral actief in de provincie Zeeland. Zij is woonachtig in Zeeuws Vlaanderen en heeft een bijzondere affiniteit met het reilen en zeilen in de regio Zeeland. Als gespecialiseerde LSA advocaat is zij hèt aanspreekpunt voor Zeeuwse letselschade slachtoffers.

Zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat in de regio Zeeland, neemt u dan rechtstreeks contact op met Sabien Binkhorst op telefoon 06 50421808 of bezoek www.binkhorstlsa.nl. Indien gewenst bezoekt Sabien Binkhorst u thuis voor een gratis oriënterend gesprek. U kunt ook een afspraak maken via het kantoor in Rotterdam.

Regel direct en kosteloos een vrijblijvend gesprek